Zařízení & příslušenství
杏仁豆腐
Příprava 20min.
Celkový 8hod. 50min.
4 人份
Suroviny
-
南杏仁 在温水中浸泡至少4个小时以上,沥去水分50 克
-
水200 克
-
吉利丁粉15 克
-
牛奶250 克
-
稀奶油(约含18%脂肪)150 克
-
冰糖30 克
-
1 茶匙 蜂蜜, 与200克冰水混合制成糖浆,备用糖桂花 与200克冰水混合制成糖浆,备用1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
20 g
Kalorie
854 kJ /
204 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
18 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品幸福厨房家常料理
188 recepty/-ů
Čína
Čína