Zařízení & příslušenství
Flatbread gevuld met mozzarella
Příprava 20min.
Celkový 45min.
12 sneetjes
Suroviny
Topping
-
Parmezaanse kaas15 g
-
verse peterseliebladeren1 el
Vulling
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
teentjes knoflook2
-
mozzarella in schijfjes150 g
-
crème fraîche40 g
-
ei1
Deeg
-
kwark, 40% vet130 g
-
boter in stukken80 g
-
bloem en wat extra om te bestuiven270 g
-
ei1
-
suiker1 snuifje
-
zout1 tl
-
eierdooier om te kleuren1
-
water1 el
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 sneetje
Protein
9 g
Kalorie
957 kJ /
229 kcal
Tuk
13 g
Vláknina
0.7 g
Sacharidy
18 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Heerlijke flatbreads
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1hod. 30min.
Boeddha bowl met kip
1hod.
Rucola taart
Žádné hodnocení
Vegetarische Wellington
2hod. 10min.
Snelle kaassoufflés
45min.
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min.
Champignontaart
Žádné hodnocení
Quinoakoekjes
1hod.
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1hod. 15min.
Groenten-aardappelsalade met kip
1hod. 15min.
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55min.
Taart van appelcrumble en meringue
2hod.