
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g verse dille
- 2 tl gedroogde gist (8 g)
- 150 g water
- 100 g olijfolie plus extra om in te vetten
- 350 g broodbloem plus extra om te bestuiven
- 200 g feta kaas in stukken
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 356 kcal / 1491 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 33 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stevige linzenchili
50min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Citroenijs
8h 30min
Ijs van bevroren fruit
5min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Pas d’évaluation
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2h
Aardappel flatbread
12h
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min
Mediterraanse gebakjes
Pas d’évaluation
Amandelmelk
10min