Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g havervlokken
- 500 g water
- 20 g verse gist, verkruimeld
- 2 el honing
- 100 g zonnebloemolie, plus extra om in te vetten
- 200 g roggebloem
- 380 g broodbloem, plus extra om te bestuiven
- 1 ½ tl zout
- ½ - 1 tl gedroogd venkelzaad, volgens smaak (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1738 kJ / 415 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 min
Druiven en cava trifle
Žádné hodnocení
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30 min
Bananensticks met chocoladecoating
Žádné hodnocení
Groentenbouillonpasta
45 min
Roggebroodjes
Žádné hodnocení
Groen gekleurde eieren
Žádné hodnocení
Kerst stol
2h 20min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2 Std. 15 Min
Aardappel flatbread
12 Std.
Volkoren hamburgerbroodjes
2 Std. 50 Min
Brood met olijven
2h 20min