Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g havervlokken
- 500 g water
- 20 g verse gist, verkruimeld
- 2 el honing
- 100 g zonnebloemolie, plus extra om in te vetten
- 200 g roggebloem
- 380 g broodbloem, plus extra om te bestuiven
- 1 ½ tl zout
- ½ - 1 tl gedroogd venkelzaad, volgens smaak (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1738 kJ / 415 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Groentenbouillonpasta
45 Min
Borscht
50min
Kippenbouillonpasta
45 Min
Salade van boerenkool en rode kool
Žádné hodnocení
Pindakoekjes met chocolate-chip
Žádné hodnocení
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1 godz. 20 min
Paashaas apero-hapjes
Žádné hodnocení
Vijfzadenbrood
1 Std. 50 Min
Karamelpoeder
1h
Volkoren hamburgerbroodjes
2h 50min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1h
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min