Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g Einlegegurken, klein (siehe Tipp)
- 65 g Salz
- 500 g Wasser und mehr zum Ziehen lassen und für die Fettpfanne
- 1 ½ EL weiße Senfkörner
- 1 ½ TL schwarze Pfefferkörner
- 6 Knoblauchzehen
- 1 Chilischote, längs halbiert, entkernt, in dünnen Scheiben (ca. 3 mm)
- 1 rote Zwiebel in dünnen, halben Ringen
- ½ Bund glatte Petersilie, abgezupft
- 1 Stück Ingwer, frisch, walnussgroß, in dünnen Scheiben
- 1000 g Balsamico, hell
- 250 g Zucker
- Wasser für die Fettpfanne
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 269 kJ / 64 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eingelegte Honiggurken
10h 15 min
Tomaten-Ketchup
40min
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
30 min
Dill-Essig-Gurken
336 Std.
Senf, mittelscharf
25min
Geschmolzene Tomaten im Glas
50min
Bärlauchsalz
27 Std. 25 Min
Bärlauch-Rub
2h 10min
Wildgewürz-Mischung
10 min
Eingelegte Gewürzgurken
10 Std.
Scharfer Senf
30 min
Ketchup aus frischen Tomaten
1h 20 min