Zařízení & příslušenství
Weizenbier-Brot mit Koriander und Kümmel
Příprava 30min.
Celkový 5hod. 45min.
20 Scheiben
Suroviny
-
Kümmelsamen1 TL
-
Korianderkörner2 TL
-
Salz15 g
-
Weizenmehl Type 1050 und etwas mehr zum Bearbeiten500 g
-
Roggenmehl Type 1150250 g
-
Trockenhefe (7 g)1 Pck.
-
Honig flüssig1 TL
-
Apfelessig20 g
-
helles Hefebier (0,5 l)1 Flasche
-
Öl zum Einfetten
-
Wasser750 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Scheibe
Protein
4 g
Kalorie
606 kJ /
145 kcal
Tuk
1 g
Sacharidy
27 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
ESSEN & TRINKEN 5/2018
48 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Dunkles Landbrot
4hod.
Roggen-Dinkel-Brot
8hod.
Bauernbrot
16hod. 15min.
Einfaches Mischbrot
3hod. 40min.
Buttermilchbrot
18hod.
Bergisches Urbrot
17hod.
Bierbrot
2hod.
Roggen-Schmalz-Brot
16hod. 10min.
Gewürzbrot
16hod. 30min.
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7hod.
Schweizer Bauernbrot
7hod.
Bauernbrot
2hod. 20min.