Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 TL Kümmelsamen
- 2 TL Korianderkörner
- 15 g Salz
- 500 g Weizenmehl Type 1050 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 250 g Roggenmehl Type 1150
- 1 Pck. Trockenhefe (7 g)
- 1 TL Honig, flüssig
- 20 g Apfelessig
- 1 Flasche helles Hefebier (0,5 l)
- Öl zum Einfetten
- 750 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 606 kJ / 145 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bergisches Urbrot
17h
Bauernbrot
2h 20min
Kartoffel-Gewürz-Brot
1h 30min
Dunkles Landbrot
4 Std.
Einfaches Mischbrot
3 Std. 40 Min
Bierbrot
2h
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7 godz.
Tiroler Schinkenbrot
16 Std. 15 Min
Schwäbisches Genetztes
10 godz.
Bierbrot
2h
Schweizer Bauernbrot
7 godz.
Roggen-Malzbier-Brot
2h 20min