Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Gouda, in Stücken
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 3 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 400 g Rosenkohl, geputzt, halbiert
- 800 g Schupfnudeln aus dem Kühlregal
- Öl zum Braten
- Salz zum Würzen
- 200 g Sahne
- 200 g Schinken, gekocht, in Würfeln (ca. 5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2234 kJ / 531 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wirsing-Pasta
35 min
Schinken-Spinat-Gnocchi in Rahmsauce
45 min
Schinken-Kohlrabi-Gratin
1h 15min
Gnocchi-Bratwurst-Auflauf mit Kaisergemüse
1 godz. 10 min
Schwarzwurzel-Schinken-Auflauf mit Kartoffeln
1h
Brokkoli-Schinken-Auflauf
1 godz. 10 min
Schupfnudeln mit Spitzkohl und Schinkenwürfeln
45 min
Brokkoli-Spätzle-Auflauf mit Käse-Schinken-Sauce
1 godz. 10 min
Spitzkohl-Schupfnudeln
30 min
Leberkäse und Ei mit Wirsing-Kartoffel-Stampf
50 min
Schupfnudel-Bratwurst-Auflauf
1 godz. 20 min
Überbackene Knödel mit Spinat und Speck
1h