Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Gouda, in Stücken
- 600 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 700 g Kartoffeln, festkochend, in mundgerechten Stücken
- 1000 g Kohlrabi, in mundgerechten Stücken
- 200 g Schinken, gekocht, in Stücken
- 200 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Sahne
- 20 g Butter, in Stücken
- 40 g Mehl
- 1 - 2 Spritzer Zitronensaft
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1696 kJ / 405 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1 Std. 25 Min
Gnocchi-Bratwurst-Auflauf mit Kaisergemüse
1h 10min
Brokkoli-Schinken-Auflauf
1h 10min
Rosenkohl-Tortellini-Auflauf
1 Std.
Rosenkohl-Kartoffel-Gratin
1h 30 min
Schwarzwurzel-Schinken-Auflauf mit Kartoffeln
1 Std.
Rosenkohl-Schupfnudeln mit Schinken-Käse-Sauce
40min
Kartoffel-Möhren-Auflauf mit Würstchen und Kräuter-Käse-Sauce
1h 50min
Curry-Blumenkohl-Auflauf mit Hähnchen
1 Std.
Kohlrabi-Hähnchen-Auflauf
1 Std. 25 Min
Schupfnudel-Bratwurst-Auflauf
1 godz. 20 min
Weißkohl-Hackfleisch-Auflauf
1 godz. 20 min