Australian Oat Damper
TM6 TM5

Australian Oat Damper

3.6 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 200 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 375 g self-raising flour
  • 80 g spelt flour
  • 30 g unsalted butter, cold, diced, plus extra for serving
  • 50 g rolled oats, plus 1 Tbsp for sprinkling
  • 5 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 1 tsp baking powder
  • 1 tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 375 g buttermilk, plus 2 Tbsp for brushing
  • coarse sea salt, for sprinkling

Nutriční hodnoty
na 1 piece
Kalorie
1905 kJ / 455 kcal
Protein
15 g
Sacharidy
48 g
Tuk
22 g
Nasycený tuk
13 g
Sodík
905 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty