Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry

Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry

4.9 11 hodnocení
Příprava 55min.
Celkový 2hod. 10min.
4 portions

Suroviny

Gluten-free Cheddar Puff Pastry
  • Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)
    150 g
  • gluten-free plain white flour (see tip), plus extra for dusting
    250 g
  • unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
    200 g
  • water cold
    120 g
  • xanthan gum
    1 tsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
Filling
  • cauliflower (approx. 1 small), cut in florets (1-2 cm)
    400 g
  • olive oil plus 20 g
    2 Tbsp
  • fresh sage leaves
    10
  • garlic cloves to taste
    1 - 2
  • red onions quartered
    80 g
  • gluten-free plain white flour
    20 g
  • milk
    200 g
  • Dijon mustard
    2 tsp
  • fine sea salt
    ¾ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • pine nuts
    40 g
Pithivier
  • medium egg beaten
    1

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1151 mg
Protein 20 g
Kalorie 4576 kJ / 1101 kcal
Tuk 80 g
Nasycený tuk 40 g
Sacharidy 74 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...