Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g salsa
- 2 claras de ovo
- 2 pitadas de sal
- 190 g cerveja
- 170 g farinha tipo 65
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 200 g feijão-verde cortado em juliana
- 80 g cebola
- Óleo q.b. p/ fritar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 191 kJ / 45.6 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 8.5 g
- Tuk
- 0.2 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 23 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Migas de couve e feijão frade
30min
Peixinhos da horta com molho de salsa
40min
Sopa de entulho
1h 30min
Ovos escalfados com grão e nabiças
35min
Chícharos com bacalhau
13h
Tomatada com ovos escalfados
55min
Broas da estremadura
30min
Guisado de grão e linguiça com ovos
50 min
Bolinhos sem bacalhau com migas à moda da beira
55min
Peixinhos da horta
50 min
Magusto
50 min
Empadão de feijão-branco com atum
40min