Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g salsa
- 50 g banha
- 150 g cebola cortada em rodelas
- 3 dentes de alho
- 1 folha de louro
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 malagueta vermelha cortada em rodelas (volitelně)
- 1200 g carne de borrego cortada em cubos s/ nervos
- 30 g farinha
- 1 ½ c. chá de colorau
- 1 c. chá de pimenta preta em grão
- 700 g água
- 30 g vinagre de vinho tinto
- 300 g pão alentejano, de véspera, cortado em fatias finas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 370 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Ensopado de cabrito
40 Min
Feijoada de lingueirão e batata-doce
2 Std. 55 Min
Frango de fricassé
30 Min
Ensopado de Borrego
3h
Poejada
45 Min
Feijoada de chocos
40 Min
Borrego mediterrânico
10u.
Borrego guisado com batatinha nova
55 min
Ovas com alho e malagueta
35 Min
Migas alentejanas com entrecosto
1h 30min
Choquinhos à Bulhão Pato
30 Min
Pipis
1 Std.