Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g salsa
- 50 g banha
- 150 g cebola cortada em rodelas
- 3 dentes de alho
- 1 folha de louro
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 malagueta vermelha cortada em rodelas (volitelně)
- 1200 g carne de borrego cortada em cubos s/ nervos
- 30 g farinha
- 1 ½ c. chá de colorau
- 1 c. chá de pimenta preta em grão
- 700 g água
- 30 g vinagre de vinho tinto
- 300 g pão alentejano, de véspera, cortado em fatias finas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 370 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Frango de fricassé
30min
Feijoada
1hod. 10min
Favas guisadas
50 min
Frango na púcara
50 min
Caldo de borrego com hortelã
50 min
Ensopado de cabrito
40min
Borrego à moda de Alpiarça
25h
Burras em vinho tinto
12u. 55min
Açorda alentejana de bacalhau
30min
Borrego guisado com batatinha nova
55min
Migas alentejanas com entrecosto
1h 30min
Cozido à portuguesa
1h 35 phút