Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g cabrito cortadas em pedaços
- Sal q.b. p/ temperar
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 250 g tomate maduro s/ pele cortado em pedaços
- 30 g banha
- 50 g azeite
- 100 g vinho branco
- 1 folha de louro
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas
- Fatias de pão tipo alentejano q.b. p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2935.3 kJ / 701.6 kcal
- Protein
- 58 g
- Sacharidy
- 52.9 g
- Tuk
- 26.1 g
- Nasycený tuk
- 6.4 g
- Vláknina
- 7.1 g
- Sodík
- 227.4 mg
Alternativní recepty
Açorda de marisco
30 min
Feijoada
1h 10 min
Cozido à portuguesa
1 godz. 35 min
Ensopado de borrego
1j
Chanfana de borrego
24h
Borrego à moda de Alpiarça
25u.
Cabrito no forno com migas de espargos
10h 5 min
Guisado de borrego
13 godz.
Arroz de polvo
1 Std. 15 Min
Borrego guisado com batatinha nova
55 Min
Arroz de pato
1 godz. 5 min
Açorda alentejana de bacalhau
30 min