Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
10
g de mantequilla
nebo 10 g de aceite vegetal - 120 g de chocolate amargo, cortado en trozos (2 cm)
- 120 g de mantequilla, suave
- 100 g de azúcar
- 3 huevos
- 50 g de chocolate amargo (70% cacao)
- 50 g de crema ácida
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 150 g de suero de leche
- 1 pizca sal
- 150 g de harina de trigo
- ½ cdita de polvo para hornear
- ½ cdita de bicarbonato de sodio
Glaseado de frambuesa
- 130 g de azúcar
- 20 g almíbar de frambuesa
- 10 g de agua
- 5 gotas de colorante vegetal, rosa
- 10 g de perlas de dulce plateadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1348 kJ / 322.2 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 38.4 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 127.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Betún de chocolate
10min
Donas
2h
Galletas de estrella con almendras caramelizadas
1 Std. 15 Min
Cupcakes y cake pops de red velvet
2h 30min
Pastel de 10º aniversario Cookidoo
2h
Pastel de zanahoria
2h 55min
Pan en capas
2h 30min
Huevos en cocotte con chícharos y jamón
30 min
Brownies clásicos
1h
Betún de ganache de chocolate
12 godz.
Roles de canela con tropiezos de manzana (Black Diamond)
1h
Roles de canela
2h 30min