Fondue-raclette au mont-d'or

Fondue-raclette au mont-d'or

4.8 167 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • 1 vacherin Mont-d'Or suisse (dans sa boîte en bois)
  • 10 g de vin blanc (volitelně)
  • 600 g d'eau
  • 500 g de pommes de terre grenaille
  • du poivre moulu
  • 300 g de charcuterie italienne ( coppa, jambon, salami...)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 39 g
Kalorie 2772 kJ / 665 kcal
Tuk 44 g
Sacharidy 23 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...