Fondue-raclette au mont-d'or
TM5 TM31 TM6

Fondue-raclette au mont-d'or

4.9 (140 hodnocení)

Suroviny

  • 1 Vacherin Mont d’Or suisse (dans sa boîte en bois)
  • 10 g de vin blanc (volitelně)
  • 600 g d'eau
  • 500 g de pommes de terre grenaille
  • 300 g de charcuterie italienne ( coppa, jambon, salami...)
  • du poivre moulu

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2772 kJ / 665 kcal
Protein
39 g
Sacharidy
23 g
Tuk
44 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty