
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Vacherin Mont d’Or suisse (dans sa boîte en bois)
- 10 g de vin blanc (volitelně)
- 600 g d'eau
- 500 g de pommes de terre grenaille
- 300 g de charcuterie italienne ( coppa, jambon, salami...)
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 665 kcal / 2772 kJ
- Protein
- 39 g
- Tuk
- 44 g
- Sacharidy
- 23 g
Alternativní recepty
Spaghetti carbonara
40 Min
Œuf, poitrine fumée et poivrons grillés
35 Min
Pain perdu
25 Min
Spaghettoni à la carbonara
20 Min
Moules à la crème et au vin blanc
45 Min
Tartines "croque-monsieur"
25 Min
Camembert rôti au Varoma
30 Min
Saucisses fumées aux pommes de terre et sauce douceur
40 Min
Tartiflette
1 Std. 15 Min
Moules au roquefort
40 Min
Fondue savoyarde
15 Min
Potatoes au four et leur sauce crémeuse
50 Min