Pâtes au jambon et haricots verts

Pâtes au jambon et haricots verts

3.9 226 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
2 portions

Suroviny

  • 1000 g d'eau
  • 250 g de haricots verts surgelés préalablement décongelés
  • 100 g de jambon blanc maigre
  • 120 g de pâtes sèches au blé complet type Penne
  • 1 ¼ c. à café de sel
  • ½ bouquet de ciboulette fraîche et un peu pour la finition
  • 70 g de lait demi-écrémé
  • 50 g de fromage à tartiner, allégé type St-Môret
  • ½ citron jaune ½ c. à soupe de zeste râpé et le jus pressé
  • ¼ c. à café de poivre moulu
  • ¾ c. à café de sarriette fraîche ciselée

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1042.5 mg
Protein 21.5 g
Kalorie 1437.5 kJ / 340.5 kcal
Tuk 6 g
Vláknina 8.5 g
Nasycený tuk 2.5 g
Sacharidy 48 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...