Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g d'eau chaude
- 700 g de pommes de terre à chair tendre, non pelées
- 80 g de jambon, en dés
- 8 tranches de fromage à raclette, en morceaux (200 g environ)
- 2 c. à soupe de petits oignons au vinaigre
- 8 cornichons au vinaigre
- sel
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1453 kJ / 347 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Œufs farcis à la berrichonne
40 Min
Tomates farcies
1 Std. 10 Min
Pommes de terre farcies façon raclette
1 Std. 20 Min
Roulé d'omelette à la vapeur, champignons sautés et salade
40 Min
Gaufre de pomme de terre, viande des Grisons et crème ciboulette
40 Min
Pommes de terre farcies au poulet et champignons
1h 5min
Galette fourrée jambon-champignons
40 Min
Croquette de brie de Meaux et jambon serrano
1 Std. 20 Min
Tourte aux pommes de terre façon tartiflette
3h 5min
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1 Std. 10 Min
Salade vosgienne
45 Min
Röstis aux pommes de terre et épinards, œufs au plat
1h 5min