Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g d'eau
- 30 d'huile d'olive
- 500 g de fonds d'artichaut surgelés
- 4 tranches de thon frais ou surgelé (albacore ou blanc et 150 g environ/tranche)
- 4 c. à soupe de pesto rouge
- du sel
- 2 c. à soupe de fromage à tartiner type St Môret®
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1674 kJ / 400 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 13 g
Alternativní recepty
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40min
Mignon de veau aux légumes et coeurs d'artichauts
50 Min
Salade de raie
1 Std. 45 Min
Flans d'épinards au saumon
1 godz. 10 min
Pavé de truite en croûte de parmesan et noix de macadamia, salade de betterave
45 Min
Roulés de veau à la sauge et à la mozzarella, trofie et courgettes
40min
Pavés de truite en croûte d'amande et herbes
45 Min
Thon basquaise
30min
Escalopes de bar et mousseline d'artichaut
1h 30min
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1 Std. 15 Min
Côte de veau et gremolata, polenta au citron
1h
Gambas snackées, purée de courge, crème de coco et citron vert
40min