Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g d'eau
- 30 d'huile d'olive
- 500 g de fonds d'artichaut surgelés
- 4 tranches de thon frais ou surgelé (albacore ou blanc et 150 g environ/tranche)
- 4 c. à soupe de pesto rouge
- du sel
- 2 c. à soupe de fromage à tartiner type St Môret®
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1674 kJ / 400 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 13 g
Alternativní recepty
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40 Min
Barbue façon meunière
50 min.
Veau mi-cuit aux morilles et légumes anciens
1 Std. 20 Min
Escalopes de bar et mousseline d'artichaut
1 godz. 30 min
Salade d'asperge, crevettes et amandes
45 min
Limande-sole gratinée à l'orange
35 Min
Cabillaud aux amandes, sauce citronnée
35 Min
Bar vapeur, couscous à l'orange et au cresson
35 Min
Tagliolini aux crevettes et artichaut
40 Min
Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives
30 Min
Curry de lotte au lait de coco et petits légumes
1 Std. 35 Min
Pavé de truite en croûte de parmesan et noix de macadamia, salade de betterave
45 min