Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g d'eau
- 30 d'huile d'olive
- 500 g de fonds d'artichaut surgelés
- 4 tranches de thon frais ou surgelé (albacore ou blanc et 150 g environ/tranche)
- 4 c. à soupe de pesto rouge
- du sel
- 2 c. à soupe de fromage à tartiner type St Môret®
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1674 kJ / 400 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 13 g
Alternativní recepty
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40 min
Risotto à l'encre de seiche
1h
Escalopes de bar et mousseline d'artichaut
1h 30min
Vapeur de lotte et d'asperges à la bisque de langoustine
55 min
Flétan à la chinoise
30 min
Barbue au beurre d'orange et de sauge
1h 30min
Gaspacho, cabillaud et jambon cru
20min
Filets de rouget sur ruban de courgette et tapenade
25 min
Bar vapeur, couscous à l'orange et au cresson
35 min
Lotte en croûte de fromage basque et purée de pommes de terre au chorizo
1h
Cabillaud à l'orange, mousseline de carottes
35 min
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45 min