Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 100 g d'échalotes
- 200 g de betterave crue, coupée en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto
- 100 g de vin blanc sec
- 680 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 200 g de pancetta, coupée en petites lanières (volitelně)
- 3 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1407.5 kJ / 337.5 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1h 15min
Crumble de poulet aux poireaux
50 min
Cake au potimarron, beaufort et pavot
1 Std. 45 Min
Galettes de betterave
40min
Risotto de potiron au lait de coco
40min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35min
Pâtisson farci
1h 20min
Risotto à la butternut et aux amandes
35min
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1 godz. 30 min
Petits gâteaux de betterave
45 min
Tarte au navet et au cantal
1 godz. 30 min