Kompatibilní verze
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- le jus d'un citron jaune
- 5 - 6 artichauts, type poivrade
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 40 g d'huile d'olive
- 100 g de pancetta en tranches, coupées en quatre
- 1 cube de bouillon de légumes
- 2 échalotes, coupées en deux
- 120 g de vin blanc sec
- 900 g d'eau
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 3 feuilles de sauge fraîche
- 30 g d'amandes effilées
- du poivre moulu, à discrétion
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1698 kJ / 404 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30 Min
Pâtes courtes au romanesco et citron
40 Min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1ωρ. 10 λεπτ.
Risotto aux asperges
45 Min
Gratin de ravioles, céleri et poireaux
1 godz. 5 min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 Min
Risotto aux asperges
35min
Risotto printanier
1 Std.
Pappardelle au pesto de roquette et ricotta
1 Std.
Pesto petits pois et ricotta
10 Min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1h 15min
Cannelloni aux blettes
1 godz. 5 min