Kompatibilní verze
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- le jus d'un citron jaune
- 5 - 6 artichauts, type poivrade
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 40 g d'huile d'olive
- 100 g de pancetta en tranches, coupées en quatre
- 1 cube de bouillon de légumes
- 2 échalotes, coupées en deux
- 120 g de vin blanc sec
- 900 g d'eau
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 3 feuilles de sauge fraîche
- 30 g d'amandes effilées
- du poivre moulu, à discrétion
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1698 kJ / 404 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Cannelloni au brocciu
1h
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30 min
Risotto tout vert
40 min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25min
Risotto d’épeautre au zaatar, filet de dinde mariné à l’ail, citron et gingembre
1 Std. 15 Min
Risotto aux cèpes
30 min
Polenta aux champignons et saint-jacques
20 min
Pommes de terre farcies au pesto
45 min
Risotto aux asperges
45 min
Focaccia fève, bacon et pecorino
3h 15min
Risotto aux asperges
35min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35min