Kompatibilní verze
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- le jus d'un citron jaune
- 5 - 6 artichauts, type poivrade
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 40 g d'huile d'olive
- 100 g de pancetta en tranches, coupées en quatre
- 1 cube de bouillon de légumes
- 2 échalotes, coupées en deux
- 120 g de vin blanc sec
- 900 g d'eau
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 3 feuilles de sauge fraîche
- 30 g d'amandes effilées
- du poivre moulu, à discrétion
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1698 kJ / 404 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 Min
Risotto tout vert
40min
Aubergines à la bonifacienne
2h
Côte de veau et gremolata, polenta au citron
1h
Risotto aux asperges
45 Min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 Min
Risotto aux asperges
35min
Risotto au vin rouge
45 Min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25min
Menu veggie - Risotto forestier aux pignons
1h
Cannelloni aux blettes
1 Std. 5 Min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30 Min