Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Trockenobst, gemischt, in Stücken
- 115 g Wasser
- 120 g brauner Zucker
- 115 g Weinbrand und etwas mehr zum Beträufeln
- 125 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- ½ TL Natron
- ½ TL Lebkuchengewürz
- 1 Ei
- 250 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- 1 Prise Salz
- 70 g Mandeln, gemischt, mit Haut und blanchiert, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1398 kJ / 334 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kaffeestollen
24h
Marokkanischer Gugelhupf
1 godz. 35 min
Basilikum-Apfel-Tarte
2 Std. 40 Min
Apfeltorte mit Zwiebackhaube
1h 30min
Apfel-Mohn-Schichtkuchen
2h
Hefe-Früchte-Gugelhupf
2h 30min
Butterkuchen mit Mohn
4 Std.
Gugelhupf mit Pflaumenmus
2h 30min
Getränkter Mandelkuchen
2h
Birnen-Gewürz-Kuchen
1h 10min
Orangen-Mandel-Kuchen
2h
Versunkener Pflaumen-Marzipan-Kuchen
1h