Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g Milch
- 100 g Zucker
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 80 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- 50 g Mandeln
- 250 g Quitten, geschält, geviertelt, entkernt
- 100 g Marzipan-Rohmasse, in Stücken
- 50 g Rosinen
- ½ TL Zimt
- 50 g brauner Zucker
- 10 g Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1792 kJ / 428 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quitten-Himbeer-Konfitüre
30 Min
Rhabarber-Zimt-Röllchen
2 Std.
Ingwer-Quitten-Streusel
1 Std. 5 Min
Rhabarber-Streuselkuchen
2 Std.
Rhabarber-Swirl-Hefegebäck
2 Std. 20 Min
Quitten-Orangen-Eis
8h 40min
Mandel-Quitten-Muffins
1h 35min
Aprikosen-Johannisbeer-Kuchen
1h 20 min.
Johannisbeer-Baiser-Schnitten
1 godz. 40 min
Stachelbeer-Streuseltaler
1 godz. 45 min
Mohn-Brombeer-Kuchen mit Streuseln
5 Std.
Johannisbeer-Streusel-Kuchen
1 Std. 30 Min