Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g Milch
- 100 g Zucker
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 80 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- 50 g Mandeln
- 250 g Quitten, geschält, geviertelt, entkernt
- 100 g Marzipan-Rohmasse, in Stücken
- 50 g Rosinen
- ½ TL Zimt
- 50 g brauner Zucker
- 10 g Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1792 kJ / 428 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aprikosen-Lebkuchen
1j 30 menit
Gedeckter Quittenkuchen
3h 30min
Rhabarber-Zimt-Röllchen
2j
Rhabarber-Swirl-Hefegebäck
2 godz. 20 min
Quitten-Karamell-Kuchen mit Walnüssen
1j 30 menit
Quitten-Cranberry-Strudel
1h 10 min
Zwetschgenschnecken mit Bienenstichkruste
3sa
Quittenkonfekt
1j 25 menit
Quitten-Tarte-Tatin
2j
Nougateis mit Quittenkompott
12 Std.
Quitten-Rotkohl
1j 20 menit
Ingwer-Quitten-Streusel
1 godz. 5 min