
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kartoffelbrei
- 900 g Kartoffeln, mehligkochend in Würfeln (ca. 1,5 cm)
- 340 g Milch
- 1 TL Meersalz
- 30 g gesalzene Butter
Gulasch und Fertigstellung
- 850 g Rinderragout sehnenfrei, in Würfeln (ca. 2,5 cm)
- 30 g Worcester-Sauce
- ¼ TL Nelkenpulver (volitelně)
- 1 TL Meersalz
- 1 TL Pfeffer
- 110 g Zwiebeln halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 80 g Möhren in Scheiben (1 cm)
- 80 g Staudensellerie in Scheiben (1 cm)
- 80 g Pastinaken in Scheiben (1 cm)
- 20 g Mehl
- 3 EL Tomatenmark
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 350 g Wasser
- 110 g Erbsen, TK und 12 Erbsen, aufgetaut, zur Dekoration
- 110 g Mais, TK
- 110 g Champignons je nach Größe halbiert oder geviertelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 505 kcal / 2116 kJ
- Protein
- 38 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 40 g
- Vláknina
- 6.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hack-Käse-Topf
45 Min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1 Std. 25 Min
Senfgulasch mit Porree
2 Std.
Hack-Käse-Rolle
1 Std.
Köttbullar mit Pilzsauce
1 Std. 10 Min
Krustenbraten mit Bohnen und Brotnocken
2 Std. 55 Min
Putenkeulen im Speckmantel mit Kartoffeln
1 Std. 40 Min
Gulaschsuppe mit Laugenbällchen
1 Std.
Schweinegeschnetzeltes mit Tomatenknödeln
1 Std. 10 Min
Nudel-Hack-Auflauf
2 Std.
Hähnchen Jägerart
35 Min
Lasagne satt (Garfield)
1 Std. 30 Min