Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kartoffelbrei
- 900 g Kartoffeln, mehligkochend, in Würfeln (ca. 1,5 cm)
- 340 g Milch
- 1 TL Meersalz
- 30 g gesalzene Butter
Gulasch und Fertigstellung
- 850 g Rinderragout, sehnenfrei, in Würfeln (ca. 2,5 cm)
- 30 g Worcester-Sauce
- ¼ TL Nelkenpulver (volitelně)
- 1 TL Meersalz
- 1 TL Pfeffer
- 110 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 80 g Möhren, in Scheiben (1 cm)
- 80 g Staudensellerie, in Scheiben (1 cm)
- 80 g Pastinaken, in Scheiben (1 cm)
- 20 g Mehl
- 3 EL Tomatenmark
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 350 g Wasser
- 110 g Erbsen, TK, und 12 Erbsen, aufgetaut, zur Dekoration
- 110 g Mais, TK
- 110 g Champignons, je nach Größe halbiert oder geviertelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2116 kJ / 505 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 6.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hackbällchen mit Tomatensauce
30 min
Stroganoff-Geschnetzeltes
45 Min
Biff a la Lindström mit schwedischen Kartoffeln
1 Std. 15 Min
Hackfleisch
35 Min
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45 Min
Kasseler mit Grüner Sauce
40 min
Schweinefilet mit Bohnensalat
55 Min
Fairy Cakes
1j 30 menit
Mäuse-Frikadellen mit Tomatensauce
45 Min
Hackbraten Königsberger Art
1 Std. 15 Min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1j 25 menit
Hackbraten "Falscher Hase"
1j 30 menit