Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 200 g farinha tipo 65
- 2 ovos
Recheio
- 10 g queijo parmesão
- 1000 g água
- 2 c. chá de sal
- 150 g peito de frango cortado em pedaços
- 30 g cebola
- 1 ovo
- 50 g espinafres descongelados e escorridos
Montagem
- Água q.b. p/ cozer
- 1 c. chá de sal
- 1 fio de azeite
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1202 kJ / 287.3 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Sacharidy
- 37.7 g
- Tuk
- 5.6 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 1281 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Burrito de peru no forno
50 Min
Noodles com pesto de rúcula, requeijão e presunto
40 Min
Duas sopas frias: Espargos e ervilhas & beterraba e tomate
30 Min
Piza de cebola, brie e gorgonzola
1 Std.
Pães grelhados com manteiga de ervas
35 Min
Enrolados de manteiga de agrião
Žádné hodnocení
Iogurte gelado de manga, lima e coco
10 Min
Técnica Ravioli
30 Min
Técnica Chapéus de bruxa
Žádné hodnocení
Frango satay com arroz jasmin
1h 55min
Frango tandori
8 Std.
Risoto de especiarias com frango
1 Std. 20 Min