Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 140 g água
-
10
g fermento de padeiro fresco
nebo ½ c. chá de fermento de padeiro seco - 240 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de orégãos
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 80 g queijo parmesão
- 150 g queijo mozarela fresco cortado em rodelas
- 200 g cebola cortada em lâminas
- 40 g azeite
- 4 malaguetas vermelhas cortadas em rodelas
- ½ c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2121 kJ / 507 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gelado de laranja em base de arroz tufado
11 Std.
Piza de tomate e mozarela com pesto
1h 10min
Piza de alcachofra
Žádné hodnocení
Bavaroise de beterraba com salmão fumado
Žádné hodnocení
Piza com azeite de ervas aromáticas e burrata
1 Std. 20 Min
Peras em Moscatel com gelado de lima
4h
Nuggets panados em coco com molho de pepino
3h
Pão de piza
1h
Piza bolonhesa
1h 45min
Piza de alheira, espinafres e ovos de codorniz
1 Std. 25 Min
Piza 4 estações
1h
Piza de chouriço, mozarela e rúcula
55 Min