Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
P/ demolhar
- 250 g caju
- Água q.b. p/ demolhar
Bolo de cenoura
- 70 g noz
- 150 g caju
- 50 g coco ralado
- 1 c. chá de canela em pó
- ½ c. chá de gengibre em pó
- ¼ c. chá de noz-moscada moída
- 1 laranja, só a raspa
- 60 g flocos de aveia
- 500 g cenoura cortada em rodelas (2-3 cm aprox.)
- 100 g tâmaras medjool s/ caroço
- 40 g óleo de coco extra virgem, mais q.b. p/ untar
- 80 g sultanas
- 60 g sumo de laranja (1 unid. aprox.)
Cobertura de limão e caju
- 40 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- 130 g creme de coco
- 1 c. chá de extracto de baunilha
- 1 c. sopa de mel
- Canela em pó q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1658.8 kJ / 396.5 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 32.8 g
- Tuk
- 27.8 g
- Nasycený tuk
- 10.6 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 48.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chocolate com frutos secos
1h 5 min.
Bolo de cenoura com farinha de amêndoa
1 Std. 20 Min
Biscoitos de banana e aveia com recheio
5 min
Bolo de amêndoa
35 Min
Bolo de chocolate sem farinha
40 Min
Bolo de chocolate sem glúten
45 Min
Bolo de chocolate vegan
45 Min
Panquecas de cenoura com salada de tomate
1 Std.
Bolo Alasca
8h
Bolo de cenoura com ganache de chocolate
1 Std.
Mousse de chocolate
3h
Mousse de chocolate e avelã
5 min