Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
P/ demolhar
- 250 g caju
- Água q.b. p/ demolhar
Bolo de cenoura
- 70 g noz
- 150 g caju
- 50 g coco ralado
- 1 c. chá de canela em pó
- ½ c. chá de gengibre em pó
- ¼ c. chá de noz-moscada moída
- 1 laranja, só a raspa
- 60 g flocos de aveia
- 500 g cenoura cortada em rodelas (2-3 cm aprox.)
- 100 g tâmaras medjool s/ caroço
- 40 g óleo de coco extra virgem, mais q.b. p/ untar
- 80 g sultanas
- 60 g sumo de laranja (1 unid. aprox.)
Cobertura de limão e caju
- 40 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- 130 g creme de coco
- 1 c. chá de extracto de baunilha
- 1 c. sopa de mel
- Canela em pó q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1658.8 kJ / 396.5 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 32.8 g
- Tuk
- 27.8 g
- Nasycený tuk
- 10.6 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 48.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolo de alfarroba
50 Min
Khir - Arroz doce com amêndoa e especiarias
5 Std.
Bolo de cenoura com farinha de amêndoa
1h 20min
Bolo de chocolate sem glúten
45min
Quiche de trigo sarraceno e cogumelos
6h
Bolo de chocolate sem farinha
40min
Bolo de castanha de caju
55 Min
Bolo de coco sem farinha
35 Min
Bolo de chocolate e amêndoa
30min
Bolo de chocolate vegan
45min
Bolo de amêndoa
35 Min
Bolo de aveia e frutos secos
1h 20min