Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g água
- 40 g mel
- 20 g azeite
-
25
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 250 g farinha de centeio
- 100 g farinha integral, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
- 60 g miolo de noz
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1024 kJ / 245 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Pão de iogurte
50 Min
Cacetinhos de centeio
1h 30min
Pão norueguês
55 Min
Pão integral caseiro com farinha de sementes
2 Std.
Pão com gérmen de trigo e passas
55 Min
Pão de espelta e trigo sarraceno
1h 55min
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2 Std.
Pão de forma integral
2 Std.
Pão de alfarroba
1 Std. 35 Min
Pão de centeio e aveia
1h 30min
Pão da terra
1 Std. 35 Min
Pão com sementes e aveia
5 Std. 30 Min