Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
Manteiga q.b. p/ untar
nebo margarina vegetal q.b. p/ untar - Flocos de aveia q.b. p/ polvilhar
- 350 g espelta em grão
- 150 g trigo sarraceno
- 350 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 1 c. chá de mel
- 2 c. chá de sal
- 40 g vinagre
- 90 g sementes de girassol
-
90
g sementes de linhaça
nebo 90 g sementes de abóbora - 50 g sementes de sésamo
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1066 kJ / 255 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Pão de centeio e aveia
1j 30 menit
Pão de centeio e noz
1j 25 menit
Pão de espelta com sementes de abóbora
15hod. 45min
Granola de abóbora
1 godz. 5 min
Pão de iogurte
50 menit
Pães de banana e centeio
1 godz. 35 min
Pães de centeio
2j 10 menit
Pão norueguês
55 Min
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2j
Pão da terra
1 godz. 35 min
Pãezinhos integrais com noz e muesli
40 min
Pão rápido com manteiga de caju
55 Min