
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
Manteiga q.b. p/ untar
nebo margarina vegetal q.b. p/ untar - Flocos de aveia q.b. p/ polvilhar
- 350 g espelta em grão
- 150 g trigo sarraceno
- 350 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 1 c. chá de mel
- 2 c. chá de sal
- 40 g vinagre
- 90 g sementes de girassol
-
90
g sementes de linhaça
nebo 90 g sementes de abóbora - 50 g sementes de sésamo
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 255 kcal / 1066 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 36 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Cacetinhos de centeio
1h 30min
Pão rápido com manteiga de caju
55min
Pão norueguês
55min
Pãezinhos integrais com noz e muesli
40min
Pão de centeio e aveia
1h 30min
Pão de centeio e noz
1h 25min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15h 45min
Pãezinhos de cereais
2h
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2h
Pão da terra
1h 35min
Pão sem glúten
3h 20min
Pão de forma integral
2h