Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de lardons
- 1 c. à soupe d'huile de tournesol
- 400 g de gnocchi frais classiques (pas "à poêler")
- 220 g d'eau
- 100 g de crème liquide entière
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1943 kJ / 464 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 23 g
Alternativní recepty
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15min
Bœuf aux oignons, paprika et gnocchis
30 min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 godz. 15 min
Riz à la tomate et aux saucisses
30 min
Carbonara
30 min
Coquillettes chorizo-comté
15min
Spaghetti carbonara
40min
Pâtes au jambon et au chorizo
30 min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20 min
Spaghettoni à la carbonara
20 min
Coquillettes au jambon, petits pois et menthe
20 min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min