Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 5 g de sel
- 800 g de pommes de terre, coupées en rondelles (3 mm)
- 250 g d'oignons, coupés en deux
- 200 g de lardons
- 100 g de vin blanc sec
- 60 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 300 g de maroilles, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1837 kJ / 441.2 kcal
- Protein
- 22.2 g
- Sacharidy
- 25.7 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Timbale milanaise
55min
Ficelles picardes
2 Std.
Gratin au lard
2 Std. 25 Min
Pommes de terre farcies façon raclette
1 Std. 20 Min
Croque-campagne au comté
40 Min
Gratin crémeux à la normande
1h 5min
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
1 Std. 15 Min
Galette fourrée jambon-champignons
40 Min
Gratin de pommes de terre et filet de dinde
1 Std.
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25 min
Tartiflette
1 Std. 15 Min
Camembert rôti au Varoma
30 min