Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les gnocchi
- 1000 g d'eau, et en grand volume pour la cuisson des gnocchi
- 20 g de gros sel
- 800 g de pommes de terre à chair ferme, type Charlotte
- 350 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
Le gratin
- 20 g de beurre doux
- 1 oignon, coupé en deux
- 50 g de lardons
- 30 g d'huile d'olive
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de reblochon, coupé en tranches (0.5 cm env.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2497 kJ / 594 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 63.8 g
- Tuk
- 28 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de pâtes au fromage
50 min
Cannellonis à la ricotta
55 Min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1h 15min
Gnocchis à la carbonara
15 Min
Chèvre-poivron
15 Min
Pommes de terre farcies
1h 15min
Croque-cake
50 min
Gratin de pain au reblochon
35min
Pâtes à la stracciatella et aux lardons
1h 5min
Gratin de crozets au jambon
1h
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
1h 15min
Roulé au fromage et au jambon
40min