Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les gnocchi
- 1000 g d'eau, et en grand volume pour la cuisson des gnocchi
- 20 g de gros sel
- 800 g de pommes de terre à chair ferme, type Charlotte
- 350 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
Le gratin
- 20 g de beurre doux
- 1 oignon, coupé en deux
- 50 g de lardons
- 30 g d'huile d'olive
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de reblochon, coupé en tranches (0.5 cm env.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2497 kJ / 594 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 63.8 g
- Tuk
- 28 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de comté façon pudding
45 Min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1h 15min
Gratin de crozets au jambon
1 Std.
Gratin de pâtes au fromage
50 min
Gnocchis à la carbonara
15min
Gratin de pâtes
25 Min
Pâtes à la stracciatella et aux lardons
1h 5min
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
1h 15min
Gratin crémeux à la normande
1h 5min
Pommes de terre farcies
1h 15min
Croque-cake
50 min
Croque flammekueche
55min