Gratin de gnocchi façon tartiflette

Gratin de gnocchi façon tartiflette

4.1 179 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
6 portions

Suroviny

Les gnocchi
  • 1000 g d'eau et en grand volume pour la cuisson des gnocchi
  • 20 g de gros sel
  • 800 g de pommes de terre à chair ferme, type Charlotte
  • 350 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 1 œuf
Le gratin
  • 20 g de beurre doux
  • 1 oignon coupé en deux
  • 50 g de lardons
  • 30 g d'huile d'olive
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 250 g de reblochon coupé en tranches (0.5 cm env.)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1885.6 mg
Protein 20.6 g
Kalorie 2698 kJ / 644.8 kcal
Tuk 30.3 g
Vláknina 5.3 g
Nasycený tuk 14.8 g
Sacharidy 73.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...