Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 克 油
- 5 克 櫻花蝦
- 30 克 新鮮香菇 ,切條(約0.5公分)
- 50 克 紅蘿蔔 ,去皮,切條(約0.5公分)
- 50 克 韭菜 ,切段(約3公分)
- 100 克 豬肉絲
- 1 大匙 醬油
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 80 克 寬冬粉 ,泡軟後瀝乾,以剪刀剪成兩段
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1010 kJ / 246 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3 g