Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 克 蒜頭
- 10 克 蒜苗 ,切段(約2公分)
- 5 克 薑
- 1 茶匙 白芝麻油
- 5 克 新鮮紅辣椒 ,切片
- ½ 茶匙 豆瓣醬
- 100 克 豬絞肉
- 1 茶匙 味噌
- 550 克 雞高湯
- 1 茶匙 醬油
- ¼ - ½ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 120 克 寬冬粉 ,泡軟後瀝乾,以剪刀剪成兩段
- 1 茶匙 芝麻醬
- ½ 茶匙 辣油
- 80 克 菠菜 ,切段(約3公分)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 970 kJ / 240 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 3 g