Zařízení & příslušenství
擔仔寬粉湯
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
蒜頭5 克
-
薑5 克
-
蒜苗 切段(約2公分)10 克
-
白芝麻油1 茶匙
-
新鮮紅辣椒 切片5 克
-
豆瓣醬½ 茶匙
-
豬絞肉100 克
-
味噌1 茶匙
-
雞高湯550 克
-
醬油1 茶匙
-
鹽¼ - ½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
寬冬粉 泡軟後瀝乾,以剪刀剪成兩段120 克
-
白芝麻醬1 茶匙
-
辣油½ 茶匙
-
菠菜 切段(約3公分)80 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
15 g
Kalorie
970 kJ /
240 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
31 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
低GI美味廚房
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan