
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Milch
- 100 g weißer Rundkornreis (Milchreis)
- 1 EL Vanillezucker
- 500 g Kirschen frisch (siehe Variante)
- 3 Eier (Größe M)
- 1 Prise Salz
- 50 g Butter in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 130 g Zucker
- 1 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 1 Packung Vanillepuddingpulver (für 0,5 l)
- 1 TL Backpulver
- 500 g Magertopfen
- 4 EL Mandelblättchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 242 kcal / 1013 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 30 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Toms Cherry Schoko Pie
1hod. 40min
Bananenkaramell-schnecken
1hod. 50min
Schneller Zwetschkenkuchen vom Blech
45min
Schneller Apfelkuchen
1hod. 30min
Rhabarber-Streuselkuchen
1hod. 10min
Kürbis-Walnuss-Blondie
1hod. 30min
Bratapfel-Marzipan-Creme
20min
Birnenkuchen mit Walnüssen
1hod.
Fruchtiger Joghurt-Himbeer-Gugelhupf
1hod. 20min
Topfen-Mohn-Torte mit Äpfeln
2hod.
Topfentorte mit Streusel
1hod. 55min
Grießauflauf mit Birnen und Preiselbeeren
1hod. 30min