Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Milch
- 100 g weißer Rundkornreis (Milchreis)
- 1 EL Vanillezucker
- 500 g Kirschen, frisch (siehe Variante)
- 3 Eier (Größe M)
- 1 Prise Salz
- 50 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 130 g Zucker
- 1 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 1 Packung Vanillepuddingpulver (für 0,5 l)
- 1 TL Backpulver
- 500 g Magertopfen
- 4 EL Mandelblättchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1013 kJ / 242 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Gebackene Schinkenfleckerl
1 Std.
Eierlikörkuchen
1h 10 min
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
1 Std.
Rhabarber-Streuselkuchen
1h 10 min
Heidelbeer-Eierlikör-Gugls
50 min
Topfentorte mit Streusel
1 godz. 55 min
Kirschen-Schokoladen-Kuchen
1 Std.
Schneller Apfelkuchen
1 Std. 30 Min
Erdbeer-Schmand-Blechkuchen
1 Std. 20 Min
Topfen-Mohn-Torte mit Äpfeln
2 godz.
Fruchtiger Joghurt-Himbeer-Gugelhupf
1 Std. 20 Min
Vanille-Sahne-Gugelhupf
1 Std. 20 Min