Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Milch
- 100 g weißer Rundkornreis (Milchreis)
- 1 EL Vanillezucker
- 500 g Kirschen, frisch (siehe Variante)
- 3 Eier (Größe M)
- 1 Prise Salz
- 50 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 130 g Zucker
- 1 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 1 Packung Vanillepuddingpulver (für 0,5 l)
- 1 TL Backpulver
- 500 g Magertopfen
- 4 EL Mandelblättchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1013 kJ / 242 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Kirschen-Schokoladen-Kuchen
1sa
Rhabarber-Streuselkuchen
1sa 10 dk
Grießauflauf mit Mohn und Kirschen
50 dk
Schneller Apfelkuchen
1h 30min
Mohn-Joghurt-Kuchen
2ωρ. 20 λεπτ.
Topfen-Mohn-Torte mit Äpfeln
2h
Ofakatz (Germgugelhupf mit Früchten)
2h
Toms Cherry Schoko Pie
1óra 40p
Heidelbeerschnecken
2 Std. 30 Min
Heidelbeer-Eierlikör-Gugls
50 dk
Grießpudding mit Apfelkompott
30min
Schoko-Bananen-Gugelhupf
2 Std. 30 Min