Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Butter, in Stücken
- 500 g Erdäpfel, mehlig, gekocht
- 50 g Hartweizengrieß, fein
- 230 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 2 Eidotter
- 1 Prise Salz
- 900 g Äpfel
- 10 g Zitronensaft
- 1 ½ EL Zimt, gemahlen
- 6 - 7 EL brauner Zucker
- 2 - 3 EL Rosinen (evtl. in Rum eingeweicht) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1221 kJ / 292 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Grießauflauf mit Birnen und Preiselbeeren
1 Std. 30 Min
Polsterzipfl
2 Std. 10 Min
Buchteln mit Powidl
2h 20min
Apfel-Topfen-Auflauf mit Kokos
1 Std. 15 Min
Buchteln mit Zwetschken Manner Original Neapolitaner Schnitten Füllung
2 Std. 15 Min
Milchrahmstrudel
1 Std. 55 Min
Kirschenstrudel
1 Std. 45 Min
Buchteln mit Vanillesauce
1 Std. 40 Min
Apfelfleck mit Streusel
1 Std. 40 Min
Apfelschlangerl
2 Std.
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1 Std. 35 Min
Osternest aus Germteig
2 Std.