Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 80 g de sucre en poudre
- 30 g de cerneaux de noix
- 120 g de beurre doux
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
- 200 g de farine de blé
La garniture
- 250 g de cerneaux de noix
- 125 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe d'eau
- 35 g de beurre demi-sel
- 75 g de crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3107.5 kJ / 747.8 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 42.3 g
- Tuk
- 57.8 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte amandine aux poires
3h 25min
Gâteau fondant aux noix
40 min
Tarte à la fleur d'oranger
2 godz.
Tartelettes aux poires caramélisées
2 godz. 15 min
Galette des rois aux marrons et noisettes
1h 35min
Tarte poires et agrumes à la crème frangipane
2 godz.
Douceur ardéchoise, mini-tartelettes à la crème de marron
1h 45min
Tartelette citron vert-gingembre
12 godz.
Tarte chocolat café
3h 15min
Tarte au chocolat et noix du Périgord
1 godz. 15 min
Tarte au citron de Menton
1 godz. 15 min
Fondant chocolat et crème de marrons sans gluten
50min