Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le biscuit
- 250 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 80 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 150 g de jaunes d'œufs (7-8 jaunes d'œufs)
- 200 g de sucre en poudre
- 3 c. à café de levure chimique (1 sachet et demi)
- 150 g d'amandes en poudre
- 60 g de rhum
Le glaçage
- 1 blanc d'œuf
- 275 g de sucre glace
- 60 g de rhum
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2367 kJ / 563.1 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 54.4 g
- Tuk
- 33.6 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau breton aux pruneaux
12 Std.
Macarons d'Amiens
1h 45 min.
Tarte Tatin à la banane flambée
1 Std. 30 Min
Choco-praliné abricot (Rodolphe GROIZARD - La Mare aux Oiseaux)
24 Std.
Far breton aux pruneaux
1 Std. 10 Min
Gâteau nantais et glace au rhum
13 godz. 15 min
Far aux pruneaux
1 Std. 35 Min
Kouign-amann
2 Std. 15 Min
Runebergstarta (Gâteaux aux amandes et au rhum)
45 Min
Gâteau nantais
1 Std.
Cobbler aux pommes
1 Std. 40 Min
Gâteau basque à la confiture de cerises
50 Min