Gâteau nantais d'Eric Guérin

Gâteau nantais d'Eric Guérin

4.4 125 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
10 parts

Suroviny

Le biscuit
  • 250 g de beurre coupé en morceaux et un peu pour le moule
  • 80 g de farine de blé et un peu pour le moule
  • 150 g de jaunes d'œufs (7-8 jaunes d'œufs)
  • 200 g de sucre en poudre
  • 3 c. à café de levure chimique (1 sachet et demi)
  • 150 g d'amandes en poudre
  • 60 g de rhum
Le glaçage
  • 1 blanc d'œuf
  • 275 g de sucre glace
  • 60 g de rhum

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 6.7 g
Kalorie 2367 kJ / 563.1 kcal
Tuk 33.6 g
Vláknina 2.5 g
Sacharidy 54.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...