Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le biscuit
- 250 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 80 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 150 g de jaunes d'œufs (7-8 jaunes d'œufs)
- 200 g de sucre en poudre
- 3 c. à café de levure chimique (1 sachet et demi)
- 150 g d'amandes en poudre
- 60 g de rhum
Le glaçage
- 1 blanc d'œuf
- 275 g de sucre glace
- 60 g de rhum
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2367 kJ / 563.1 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 54.4 g
- Tuk
- 33.6 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Semoule au lait et à la fleur d'oranger
1 godz. 15 min
Tarte amandine aux poires
3h 25min
Gâteau nantais
1 godz.
Gâteau nantais et glace au rhum
13h 15 min
Huile pimentée chinoise 🌶️🌶️🌶️
25 Min
Galette magique des Rois
3h 15min
Far aux pruneaux
1h 35min
Gâteau breton aux pruneaux
12 godz.
Fondant au chocolat de La Baule
13 Std.
Flan pâtissier au chocolat
3h
Far breton aux pruneaux
1 godz. 10 min
Quatre-quarts aux poires
55min