
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le biscuit
- 250 g de beurre coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 80 g de farine de blé et un peu pour le moule
- 150 g de jaunes d'œufs (7-8 jaunes d'œufs)
- 200 g de sucre en poudre
- 3 c. à café de levure chimique (1 sachet et demi)
- 150 g d'amandes en poudre
- 60 g de rhum
Le glaçage
- 1 blanc d'œuf
- 275 g de sucre glace
- 60 g de rhum
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 563.1 kcal / 2367 kJ
- Protein
- 6.7 g
- Tuk
- 33.6 g
- Sacharidy
- 54.4 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau nuage à la vanille
7hod. 35min
Far breton aux pruneaux
1hod. 10min
Gâteau nantais et glace au rhum
13hod. 15min
Far breton aux pruneaux
2hod.
Cheesecake aux galettes bretonnes et caramel
6hod. 15min
Carré aux fraises
13hod. 15min
Far aux pruneaux
1hod. 5min
Gâteau magique à la noix de coco
1hod.
Far aux pruneaux
1hod. 35min
Gâteau nantais
1hod.
Gâteau breton aux pruneaux
12hod.
Flan pâtissier à la vanille
13hod. 15min