Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 - 140 g oscypka lub innego wędzonego żółtego sera, pokrojonego na kawałki
- 1 opakowanie ciasta francuskiego (275 g)
- 1 żółtko
- 1 - 2 łyżki wody
- sól, do posypania
- pieprz czarny, mielony, do posypania
- kminek, mielony, do posypania
- zioła prowansalskie, suszone do posypania (opcjonalnie)
- pestki dyni, łuskane, do posypania (opcjonalnie)
- Nutriční hodnoty
- na 1 kawałek
- Kalorie
- 318 kJ / 76 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 5.2 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 137 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta z cukinii i czosnku
55 min
Czeska pasta piwna
1j 10 menit
Tarta z kiszoną kapustą i grzybami
2 godz. 35 min
Muffinki pomidorowe z serem feta
40 min
Focaccia serowa z pomidorami
45 min
Muffinki z tuńczykiem
50min
Quiche z pieczarkami
1h 40 min
Focaccia z pastą serową z oliwkami
2h 10 min
Tartaletki wytrawne z gruszką i serem pleśniowym
1h 45min
Pieczarki nadziewane
1h
Sałatka z serem
5 Min
Paluchy serowe ze słonecznikiem
30min