Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 - 140 g oscypka lub innego wędzonego żółtego sera, pokrojonego na kawałki
- 1 opakowanie ciasta francuskiego (275 g)
- 1 żółtko
- 1 - 2 łyżki wody
- sól, do posypania
- pieprz czarny, mielony, do posypania
- kminek, mielony, do posypania
- zioła prowansalskie, suszone do posypania (opcjonalnie)
- pestki dyni, łuskane, do posypania (opcjonalnie)
- Nutriční hodnoty
- na 1 kawałek
- Kalorie
- 318 kJ / 76 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 5.2 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 137 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wielkanocny pasztet jajeczny
1 godz. 5 min
Kule serowe
1 Std.
Terrina z ziołową polentą
1 Std. 50 Min
Jajka faszerowane pastą z sardynek
40min
Scones z camembertem
45min
Muffinki pomidorowe z serem feta
40min
Pieczarki faszerowane szpinakiem i parmezanem
40min
Roladki z ogórka
30min
Rolada mięsna w cieście francuskim
50min
Pieczarki nadziewane
1 Std.
Krakersy z pastą jajeczną i łososiem
55 min
Kolorowe kulki z kurczaka
1 Std. 15 Min