Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hefeklöße:
- 100 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 30 g Zucker
- 270 g Mehl
- 1 Ei
- 30 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Prise Salz
- Zimt zum Bestreuen
Birnenkompott:
- 720 g Wasser
- 30 g Zucker
- 1 Zimtstange
- 650 g Birnen, klein, geschält, geviertelt
- 20 g Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2073 kJ / 495 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 90 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 6.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fliederbeersuppe mit Grießklößchen
1h
Möhreneintopf
30 min
Milchreis
1h
Reibekuchen
45 min
Grießpudding
15min
Steckrübeneintopf mit Wiener Würstchen
45 min
Steckrüben mit Kartoffeln
40 min
Warme Rhabarbersuppe mit Zimtklößchen
1 Std. 15 Min
Eierstich (Suppeneinlage)
15min
Steckrübenpüree
45 min
Frischkäsetorte ohne Backen
5h
Kürbisstuten
3h 30min