Zařízení & příslušenství
Birnenklütje
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
4 Portionen
Suroviny
Hefeklöße:
-
Milch100 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Zucker30 g
-
Mehl270 g
-
Ei1
-
Butter und etwas mehr zum Einfetten30 g
-
Salz1 Prise
-
Zimt zum Bestreuen
Birnenkompott:
-
Wasser720 g
-
Zucker30 g
-
Zimtstange1
-
Birnen klein, geschält, geviertelt650 g
-
Speisestärke20 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
11 g
Kalorie
2073 kJ /
495 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
6.8 g
Sacharidy
90 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Bunter Herbst
10 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Milchreis
1hod.
Rote Grütze
30min.
Vanillepudding
25min.
Schokoladenpudding
10min.
Möhreneintopf
30min.
Apfel-Vanillesüppchen
50min.
Holunderbeersuppe mit Grießklößchen
1hod. 15min.
Vanillenudeln mit marinierten Früchten
25min.
Fliederbeersuppe mit Grießklößchen
1hod.
Eierstich (Suppeneinlage)
15min.
Steckrüben mit Kartoffeln
40min.
Grießpudding
15min.