Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 100 g Mandeln
- 150 g Zucker
- 40 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 250 g Magerquark
- 2 Eier
- 20 g Rum
- 1 Pck. Backpulver
- 50 g Rosinen
- 30 g Butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 1729 kJ / 413 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ostfriesisches Rosinenbrot / Krinstuut
4h 15min
Brioche
2 godz.
Apfel-Sandkuchen
1h 30 min
Rosinenstuten
3h
Quarkstuten
1h 30 min
Jesunder Poschweck
3h 30min
Ulmer Zuckerbrot (Baden-Württemberg)
2 godz.
Venezianische Brötchen
4 godz. 20 min
Butterstuten
3h
Süße Brötchen
1 godz. 5 min
Berliner Brot
45 Min
Streuselstuten
2h 25min