Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hefeteig
- 125 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 50 g Zucker
- 310 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- ¼ TL Salz
- 1 Eigelb
- 40 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
Füllung
- 250 g Rhabarber, in Stücken (2 cm)
- 40 g Mandeln
- 60 g brauner Zucker
- 2 Msp. Zimt
- 10 g Speisestärke
- 40 g Butter, in Stücken
Guss
- 50 g Puderzucker
- 1 - 1 ½ TL Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 994 kJ / 238 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2.2 g
Alternativní recepty
Mohn-Brombeer-Kuchen mit Streuseln
5h
Stachelbeer-Streuseltaler
1h 45min
Rhabarber-Swirl-Hefegebäck
2h 20min
Rhabarber-Streusel-Kuchen
2 godz. 25 min
Rhabarber-Himbeer-Kuchen
1 godz.
Rhabarber-Zitronen-Cookies
1 godz.
Zwetschgenschnecken mit Bienenstichkruste
3h
Rhabarber-Käse-Kuchen mit Streuseln
1 godz. 20 min
Johannisbeer-Joghurt-Kuchen
2h 20min
Apfel-Hefe-Schnecken
2h 40min
Johannisbeer-Streusel-Kuchen
1h 30min
Zwetschgen-Hefe-Taler mit Haselnuss-Streuseln
2 godz.