Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hefeteig
- 125 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 50 g Zucker
- 310 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- ¼ TL Salz
- 1 Eigelb
- 40 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
Füllung
- 250 g Rhabarber, in Stücken (2 cm)
- 40 g Mandeln
- 60 g brauner Zucker
- 2 Msp. Zimt
- 10 g Speisestärke
- 40 g Butter, in Stücken
Guss
- 50 g Puderzucker
- 1 - 1 ½ TL Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 994 kJ / 238 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2.2 g
Alternativní recepty
Heidelbeer-Hefeschnecken mit Frischkäse-Guss
3ωρ.
Gedrehter Hefezopf
2 Std.
Rhabarber-Käsekuchen
7hod. 30min
Rote-Grütze-Hefeswirl
3 Std. 20 Min
Apfel-Hefe-Schnecken
2 godz. 40 min
Rhabarber-Swirl-Hefegebäck
2 Std. 20 Min
Zwetschgenschnecken mit Bienenstichkruste
3ωρ.
Bärlauch-Faltenbrot
2 Std. 30 Min
Erdbeerschnecken
3ωρ.
Zwetschgen-Tartelettes
1h 30min
Erdbeer-Rhabarber-Clafoutis
1h 10min
Rhabarber-Zitronen-Cookies
1h