Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hefeteig
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Eigelb
- 250 g Milch
- 60 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 1 TL Zitronenschale, fein abgerieben
- 1 Würfel Hefe (40 g)
Füllung und Fertigstellung
- 120 g brauner Zucker
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- ½ TL Zimt
- 250 g Rhabarber, in Würfeln (1 cm)
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1228 kJ / 293 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rhabarber-Zimt-Röllchen
2h
Stachelbeer-Streuseltaler
1h 45min
Johannisbeer-Baiser-Kuchen
1h 50 min.
Rhabarber-Streuselkuchen
2h
Kokos-Aprikosen-Butterkuchen
2h 30min
Rhabarber-Streusel-Kuchen
2 Std. 25 Min
Rhabarber-Käsekuchen
7 Std. 30 Min
Rhabarber-Himbeer-Kuchen
1h
Rhabarber-Zitronen-Cookies
1h
Zwetschgenschnecken mit Bienenstichkruste
3 Std.
Johannisbeer-Streusel-Kuchen
1h 30min
Zwetschgenkuchen
2h