Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Milch
- 200 g Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 15 g Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet
- 1 Zitrone, Bio, 2 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 980 kJ / 234 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mallorquinischer Mandelkuchen
1h 30min
Nuss-Striezel
1h 30min
Hefezupfbrot mit Zimt
2 Std. 10 Min
Gedrehter Hefezopf
2j
Mohnstriezel
2 Std. 15 Min
Hefezopf mit Puddingfüllung
1h 30min
Hefezopf "Take five"
2h 20min
Pistazien-Mandel-Ähre
1h 30min
Zwetschgenschnecken mit Bienenstichkruste
3 Std.
Mohn-Aprikosen-Kranz
1h 30min
Hefezopf
3 Std.
Schoko-Gewürzkuchen
5 Std.