Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
ZUBEREITUNG
- ½ TL Kardamomsamen (aus 3-4 Kapseln)
- 130 g Zucker
- 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- ½ TL Salz
- 250 g Milch
- 1 Ei (Kl. M)
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 400 g Äpfel, geviertelt
- 20 g Zitronensaft
- ¾ TL Zimt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1198 kJ / 286 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kanelbullar - schwedische Zimtschnecken
1hod. 55min
Hefezupfbrot mit Zimt
2 Std. 10 Min
Rhabarber-Swirl-Hefegebäck
2h 20min
Kopenhagen - Zimt-Zöpfe
2h 15min
Frei geformte Aprikosen-Blaubeer-Tarte
3hod.
Aprikosen-Tartelettes
3hod.
Zitronenbrioche
3h 15 phút
Zwetschgenschnecken mit Bienenstichkruste
3hod.
Pistazien-Hefezopf
2h
Dänische Hefeknoten
1h 30min
Zimt-Hefe-Muffins
2h
Rosinenbrötchen
2h 30min