
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Erdäpfel und Eier kochen
- 500 g Wasser
- 250 g Erdäpfel, mehlig geschält, in Stücken (2-3 cm)
- 3 Eier (Größe M)
Focacciateig
- 150 g Wasser kalt
- 150 g Milch
- 10 g frische Germ
- 460 g Weizenmehl, glatt
- 2 TL Salz
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 8 EL Olivenöl und etwas mehr für die Hände
Füllung
- ½ Eisbergsalat in 4-5 cm Stücken
- 500 g Wasser
- 2 Prisen Salz
Fertigstellung
- 200 - 250 g Mayonnaise (siehe Tipp)
- 2 Paradeiser in dünnen Scheiben
- 200 g Schinken, gekocht in dünnen Scheiben
- 200 g Sandwichkäse, in dünnen Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 703 kcal / 2939 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 47 g
- Sacharidy
- 50 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizzablume
2 Std.
Garstner Drahdiwaberl (Nussstangerl)
2 Std. 45 Min
Mini-Calzoni mit Schinken und Zucchini
1 Std. 45 Min
Gefüllter Pizzabällchen-Käsekranz
2 Std. 30 Min
Hotdog vom Grill
2 Std.
Speck-Spieße
1 Std. 30 Min
Erdäpfelwedges mit Salsa "de luxe"
40 Min
Pizza Wraps
1 Std. 15 Min
Wälder Käsknöpfle
55 Min
Buchteln mit Zwiebel-Speck-Fülle
2 Std.
Schinken-Käse-Kipferl
1 Std.
Pizzasonne
1 Std. 55 Min