Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Erdäpfel und Eier kochen
- 500 g Wasser
- 250 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (2-3 cm)
- 3 Eier (Größe M)
Focacciateig
- 150 g Wasser, kalt
- 150 g Milch
- 10 g frische Germ
- 460 g Weizenmehl, glatt
- 2 TL Salz
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 8 EL Olivenöl und etwas mehr für die Hände
Füllung
- ½ Eisbergsalat, in 4-5 cm Stücken
- 500 g Wasser
- 2 Prisen Salz
Fertigstellung
- 200 - 250 g Mayonnaise (siehe Tipp)
- 2 Paradeiser, in dünnen Scheiben
- 200 g Schinken, gekocht, in dünnen Scheiben
- 200 g Sandwichkäse, in dünnen Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2939 kJ / 703 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 47 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizzasonne
1h 55min
Handsemmerl
10 godz. 55 min
Kalbfleischpflanzerl mit Vorarlberger Bergkäse
40 min
Schulapfel
2 godz. 30 min
Italienische Reiskroketten mit Mozzarellakern (Arancini)
3hod.
Chili Chorizo Dog
2 godz. 50 min
Empanadas mit Thunfisch
2hod.
Speck-Spieße
1hod. 30min
Pizza Wraps
1 godz. 15 min
Pizza Bianca mit zweierlei Belag (Langzeitgare)
21 Std. 20 Min
Erdäpfelwedges mit Salsa "de luxe"
40 min
Mini-Calzoni mit Schinken und Zucchini
1 Std. 45 Min