
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 - 100 g Zucker
- 1 TL natürliches Vanilleextrakt
- 1 ½ TL Zimt, gemahlen
- 4 Birnen (festfleischige Sorte), reif
- Wasser bis zur Maximummarkierung
-
30
g Zitronensaft
nebo 1 gestr. TL Zitronensäure (siehe Tipp) - 4 - 6 EL Mandelblättchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 146 kcal / 614 kJ
- Protein
- 0.6 g
- Tuk
- 0.3 g
- Sacharidy
- 36 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eisalat im knusprigen Osternest
1hod.
Slow Cooking Ananas mit Rum-Chili-Sirup und Kokosstreusel
3hod. 40min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1hod. 20min
Zwiebeln karamellisieren (200 g)
40min
Zuckersirup - Läuterzucker
20min
Krokant
1hod. 30min
Himbeerpudding
35min
Fruchtiges Pulled Pork
9hod. 10min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2hod. 20min
Elsässer Zwiebeltarte
1hod. 50min
Eierspeis to go
30min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2hod. 30min