Zařízení & příslušenství
Sous-vide Birnen mit Zimtsauce
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 50min.
4 Portionen
Suroviny
-
Birnen (festfleischige Sorte), reif4
-
Zucker80 - 100 g
-
natürlicher Vanilleextrakt1 TL
-
Zimt, gemahlen1 ½ TL
-
1 gestr. TL ZitronensäureZitronensaft30 g
-
Wasser bis zur Maximummarkierung
-
Mandelblättchen4 - 6 EL
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Sodík
3 mg
Protein
0.6 g
Kalorie
614 kJ /
146 kcal
Tuk
0.3 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
36 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sous-vide
8 recepty/-ů
Rakousko
Rakousko
Mohlo by se vám také líbit...
Spicy Pineapple Smash
10min.
Lavendeleis mit Gin
15hod.
Schweinekoteletts sous-vide, karamellisierte Birnen und Schokoladensauce
3hod.
Sous-vide Teriyaki Lachs
1hod. 20min.
Honeycomb
1hod. 30min.
Karamellsauce
1hod. 30min.
Kumquats mit Schwips
2hod.
Himbeerpudding
35min.
Kaffeesirup "oriental"
45min.
Kandierte Orangenschalen in Schokolade
26hod.
Fruchtiges Pulled Pork
9hod. 10min.
Salzburger Nockerl
30min.