Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 - 100 g Zucker
- 1 TL natürliches Vanilleextrakt
- 1 ½ TL Zimt, gemahlen
- 4 Birnen (festfleischige Sorte), reif
- Wasser bis zur Maximummarkierung
- 30 g Zitronensaft
- 4 - 6 EL Mandelblättchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 614 kJ / 146 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1h 5 min
Schweinekoteletts sous-vide, karamellisierte Birnen und Schokoladensauce
3 Std.
Coq au vin
3 Std.
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2h 30 min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20min
Zwiebeln karamellisieren (200 g)
40 min
Elsässer Zwiebeltarte
1u. 50min
Strawberry-Cheesecake-Eis
8 Std. 30 Min
Eier in Dijonnaise
35 min
Crème Brûlée
3h 10min
Zwiebeln anbraten
25 min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2h 20 min