Zařízení & příslušenství
Poached eggs with hollandaise
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
Hollandaise sauce
-
butter cut into cubes (1-2 cm)100 g
-
egg yolks3
-
lemon juice1 tbsp
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poached eggs
-
water1900 g
-
whole eggs4
-
asparagus woody ends trimmed1 bunch
-
fish roe to serve (ocean trout or salmon - see Tips)1 tbsp
-
fresh chives (chopped) or micro greens, to serve1 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
11.9 g
Kalorie
1324.7 kJ /
315.4 kcal
Tuk
29.5 g
Vláknina
1.3 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Wholefood child
88 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland