
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hollandaise sauce
- 100 g butter cut into cubes (1-2 cm)
- 3 egg yolks
- 1 tbsp lemon juice
- sea salt to taste
- ground black pepper to taste
Poached eggs
- 1900 g water
- 4 whole eggs
- 1 bunch asparagus woody ends trimmed
- 1 tbsp fish roe to serve (ocean trout or salmon - see Tips)
- 1 tbsp fresh chives (chopped) or micro greens, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 315.4 kcal / 1324.7 kJ
- Protein
- 11.9 g
- Tuk
- 29.5 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 1.3 g