Poached eggs with hollandaise

Poached eggs with hollandaise

2.2 48 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 portions

Suroviny

Hollandaise sauce
  • butter cut into cubes (1-2 cm)
    100 g
  • egg yolks
    3
  • lemon juice
    1 tbsp
  • sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
Poached eggs
  • water
    1900 g
  • whole eggs
    4
  • asparagus woody ends trimmed
    1 bunch
  • fish roe to serve (ocean trout or salmon - see Tips)
    1 tbsp
  • fresh chives (chopped) or micro greens, to serve
    1 tbsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 11.9 g
Kalorie 1324.7 kJ / 315.4 kcal
Tuk 29.5 g
Vláknina 1.3 g
Sacharidy 1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...