Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hollandaise sauce
- 100 g butter, cut into cubes (1-2 cm)
- 3 egg yolks
- 1 tbsp lemon juice
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Poached eggs
- 1900 g water
- 4 whole eggs
- 1 bunch asparagus, woody ends trimmed
- 1 tbsp fish roe, to serve (ocean trout or salmon - see Tips)
- 1 tbsp fresh chives (chopped) or micro greens, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1324.7 kJ / 315.4 kcal
- Protein
- 11.9 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 29.5 g
- Vláknina
- 1.3 g
Alternativní recepty
Whipped cream
15 min
Cheese and bacon cob loaf
1sa 20 dk
Oysters Kilpatrick
15 min
Traditional gravy
25min
Poached eggs
25min
Mashed potatoes
40min
Boiled pasta
20min
Boiled eggs
20min
Hash browns with chive cottage cheese
1 godz. 15 min
Mushroom sauce
20min
Twice-cooked pork belly with lentils
5 Std. 30 Min
Boiled rice
25min