Zařízení & příslušenství
Poached eggs with hollandaise
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
Hollandaise sauce
-
butter cut into cubes (1-2 cm)100 g
-
egg yolks3
-
lemon juice1 tbsp
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poached eggs
-
water1900 g
-
whole eggs4
-
asparagus woody ends trimmed1 bunch
-
fish roe to serve (ocean trout or salmon - see Tips)1 tbsp
-
fresh chives (chopped) or micro greens, to serve1 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
11.9 g
Kalorie
1324.7 kJ /
315.4 kcal
Tuk
29.5 g
Vláknina
1.3 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Wholefood child
88 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min.
Poached eggs
25min.
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min.
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2hod. 30min.
Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa
45min.
Prawn balls with pickled vegetables
1hod. 15min.
Berry marshmallow slice
2hod. 30min.
Bacon and cinnamon scrolls with salted maple glaze
1hod. 5min.
Potted scrambled eggs with asparagus
30min.
Pork and prawn dumplings
55min.
Chilli crab pasta
35min.
Little lasagne cups
2hod. 50min.