Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hollandaise sauce
- 100 g butter, cut into cubes (1-2 cm)
- 3 egg yolks
- 1 tbsp lemon juice
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Poached eggs
- 1900 g water
- 4 whole eggs
- 1 bunch asparagus, woody ends trimmed
- 1 tbsp fish roe, to serve (ocean trout or salmon - see Tips)
- 1 tbsp fresh chives (chopped) or micro greens, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1324.7 kJ / 315.4 kcal
- Protein
- 11.9 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 29.5 g
- Vláknina
- 1.3 g
Alternativní recepty
Caramel sauce
1h 30min
Gluten free sausage rolls
2h 5min
Oysters Kilpatrick
15min
Poached eggs
25min
Mashed potatoes
40min
Sweet and sour pork ribs
35min
Salted caramel ice cream
14h
Cheese and bacon cob loaf
1h 20min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 Std. 15 Min
Mushroom sauce
20min
Chicken and sweet corn soup
30min