Zařízení & příslušenství
Cha gio (spring rolls)
Příprava 40min.
Celkový 55min.
18 portions
Suroviny
-
vermicelli noodles50 g
-
dried shiitake mushrooms cut into pieces10 g
-
boiling water for soaking
-
eschalot cut into pieces30 g
-
garlic cloves2
-
fresh coriander leaves and stalks, torn into pieces5 sprigs
-
carrot cut into pieces (3-4 cm)100 g
-
pork mince broken into pieces500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
soy sauce1 tbsp
-
spring roll pastry sheets18
-
water for brushing
-
vegetable oil for frying
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
237.2 mg
Protein
6.3 g
Kalorie
396.5 kJ /
94.4 kcal
Tuk
5.1 g
Vláknina
0.6 g
Nasycený tuk
1.3 g
Sacharidy
5.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Wonton soup
1hod.
Pineapple passionfruit tart
4hod. 30min.
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26hod. 50min.
Prawn wontons
2hod.
Sichuan pepper and chilli salt squid
30min.
Taiwanese sticky rice
1hod. 40min.
Hong Kong-style roast pork belly
10hod.
Vegetable spring rolls
1hod. 10min.
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4hod. 35min.
Steamed pork buns (baozi)
2hod. 30min.
Pork san choy bau
25min.
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min.