Zařízení & příslušenství
Cha gio (spring rolls)
Příprava 40min.
Celkový 55min.
18 portions
Suroviny
-
vermicelli noodles50 g
-
dried shiitake mushrooms cut into pieces10 g
-
boiling water for soaking
-
eschalot cut into pieces30 g
-
garlic cloves2
-
fresh coriander leaves and stalks, torn into pieces5 sprigs
-
carrot cut into pieces (3-4 cm)100 g
-
pork mince broken into pieces500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
soy sauce1 tbsp
-
spring roll pastry sheets18
-
water for brushing
-
vegetable oil for frying
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
237.2 mg
Protein
6.3 g
Kalorie
396.5 kJ /
94.4 kcal
Tuk
5.1 g
Vláknina
0.6 g
Nasycený tuk
1.3 g
Sacharidy
5.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Steamed pork buns (baozi)
2hod. 30min.
Wonton soup
1hod.
Asian nachos
40min.
Aussie meat pies
2hod.
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24hod. 55min.
Korean beef bowl
1hod. 10min.
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1hod.
Peking-style duck pancakes
8hod. 50min.
Pork gyoza with soy dipping sauce
1hod.
Prawn dumplings (xia jiao)
1hod. 15min.
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4hod. 35min.
Vegetable spring rolls
1hod. 10min.