Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g vermicelli noodles
- 10 g dried shiitake mushrooms, cut into pieces
- boiling water, for soaking
- 30 g eschalot, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 5 sprigs fresh coriander, leaves and stalks, torn into pieces
- 100 g carrot, cut into pieces (3-4 cm)
- 500 g pork mince
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tbsp soy sauce
- 18 spring roll pastry sheets
- water, for brushing
- vegetable oil, for frying
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 396.5 kJ / 94.4 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 5.6 g
- Tuk
- 5.1 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 237.2 mg
Alternativní recepty
Aussie meat pies
2h
Dim sum 'Shao mai'
2h
Beef buns
50 min
Char siu bao pork buns
6h 35 min
Wonton soup
1 Std.
Steamed pork buns (baozi)
2u. 30min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 Std. 35 Min
Rosemary meat pies
3 Std. 30 Min
Vegetable spring rolls
1h 10 min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 Std.
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1 Std. 20 Min