
Zařízení & příslušenství
Bigos
Příprava 25min
Celkový 1hod. 30min
8 porci
Suroviny
-
kysaného zelí scezeného400 gramů
-
bílého zelí na kostičky (5 cm)400 gramů
-
cibule napůl100 gramů
-
mrkve na kousky50 gramů
-
kořenové petržele na kousky40 gramů
-
celeru na kousky40 gramů
-
řepkového oleje30 gramů
-
vody800 gramů
-
masové dochucovací pasty domácí1 čajová lžička
-
rajčatového protlaku45 gramů
-
sušených švestek napůl35 - 40 gramů
-
směsi sušených hub10 - 20 gramů
-
kuličky nového koření4
-
bobkové listy, sušené2
-
jalovcové kuličky rozdrcené2
-
vepřového masa, bez kosti nakrájeného na kostičky (1,5 - 2 cm)200 gramů
-
klobásy, uzené (např. slezské), na poloviční kolečka200 gramů
-
anglické slaniny, uzené a sušené na kostičky (1 cm)200 gramů
-
sůl dle chuti
-
pepř černý, mletý dle chuti
-
kmínu, drceného½ čajové lžičky
-
mletého koriandru½ čajové lžičky
-
hořčičného semínka½ - 1 čajová lžička
-
česneku, granulovaného½ - 1 rovná čajová lžička
-
sušeného libečku½ - 1 čajová lžička
-
mleté pálivé papriky (volitelně)½ čajové lžičky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
327 kcal /
1371 kJ
Protein
14 g
Tuk
26.6 g
Sacharidy
12.5 g
Vláknina
3.9 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Letem světem s Thermomixem®
11 recept
Česká republika
Česká republika