Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
120
g cuburi de pancetta
nebo 120 g jambon crud-uscat (prosciutto crudo) tăiat cuburi - 80 g țelină tulpină, (2 tije) tăiată bucăți
- 80 - 100 g morcov, (1 morcov) tăiat bucăți
- 150 - 180 g ceapă, (1 ceapă) tăiată bucăți
- 25 g ulei de măsline extravirgin
- 25 g unt nesărat
- 400 g carne tocată în amestec, porc și vită (jumătate porc, jumătate vită)
-
70
g vin alb sec (1 pahar)
nebo 70 g vin roșu (1 pahar) - 250 g pulpă de roșii, din conservă
- 70 g apă caldă
- 1 foaie de dafin, uscată
- 30 g piure de roșii
- 1 linguriță sare
- 100 g lapte (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1034 kJ / 247 kcal
- Protein
- 20.17 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Tuk
- 16.28 g
- Vláknina
- 1.42 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Popcorn cu caramel sărat
1 Std. 55 Min
Pasta primavera
1óra
Caserolă cu rață și legume
1óra
Tort Simnel
Žádné hodnocení
Salată de legume și tocană de linte; Mousse vegan de ciocolată
Žádné hodnocení
Vinete în sos de nucă de cocos și arahide cu orez basmati
Žádné hodnocení
Brunch franțuzesc
Žádné hodnocení
Piure de castane
45 min
Schiacciata
2óra
Gnocchi tricolore
35 min
Tocăniță de linte, cu curry și carne de pui
8 Std. 35 Min
Lasagne bolognese
2óra 30p