Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
120
g cuburi de pancetta
nebo 120 g jambon crud-uscat (prosciutto crudo) tăiat cuburi - 80 g țelină tulpină, (2 tije) tăiată bucăți
- 80 - 100 g morcov, (1 morcov) tăiat bucăți
- 150 - 180 g ceapă, (1 ceapă) tăiată bucăți
- 25 g ulei de măsline extravirgin
- 25 g unt nesărat
- 400 g carne tocată în amestec, porc și vită (jumătate porc, jumătate vită)
-
70
g vin alb sec (1 pahar)
nebo 70 g vin roșu (1 pahar) - 250 g pulpă de roșii, din conservă
- 70 g apă caldă
- 1 foaie de dafin, uscată
- 30 g piure de roșii
- 1 linguriță sare
- 100 g lapte (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1034 kJ / 247 kcal
- Protein
- 20.17 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Tuk
- 16.28 g
- Vláknina
- 1.42 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brioșe cu unt de arahide și jeleu
45 Min
Mocktail Galapagos
Žádné hodnocení
Ouă de ciocolată
Žádné hodnocení
Mușchiuleț de porc umplut cu prune uscate
Žádné hodnocení
Ras el Hanout
15 Min
Pesto
10 Min
Risotto cu sparanghel și leurdă
35min
Gnocchi cu ricotta
2 Std.
Risotto cu parmezan
30 Min
Sos în stil Big Mac
4h
Tiramisu
5h 20min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min